> 3 Leerwerkvacatures bij familiebedrijf (Techniek)

3 Leerwerkvacatures bij familiebedrijf (Techniek)

Basisinformatie

Type traject: 
Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)
Functieomschrijving: 

Sta jij aan het begin van je carrière? Wil jij leren en werken met de modernste technologieën in een informele werksfeer vol met enthousiaste collega’s? Opgelet: wie weet is een van de leerwerkvacatures bij dit familiebedrijf in Ens (Flevoland) wat voor jou!

Niet één, twee maar drie Leerwerkvacatures!

Dit familiebedrijf groeit en is op zoek naar enthousiaste toppers die willen leren en werken in de:

  • Verspaning: het uitvoeren van verspanende bewerkingen met behulp van moderne CNC bewerkingsmachines.
  • Lasserij
  • Zetterij: denk aan het zetten/kanten van enkelstuks en seriewerk. Het onder begeleiding schrijven van programma’s aan de kantbanken. Persen en walsen van platen en profielen.

Over de werkgever

Dit familiebedrijf staat bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Sinds 1982 is deze organisatie als familiebedrijf doorgegroeid tot een marktleider van fronthefsystemen op tractoren. Later kwamen daar hun eigen aftakas en de rupsbandsystemen bij. Alle producten worden op één locatie in Ens (Flevoland) ontwikkelt. Daar beschikken zij over een moderne staalfabriek waar ze, naast hun eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor derden produceren. Deze werkgever staat bekend als een organisatie die daadwerkelijk investeert in een moderne technische omgeving voor haar ruim 300 medewerkers.

Werken bij dit familiebedrijf betekent

  • Geautomatiseerd machinepark met innovatieve technieken;
  • 36-urige werkweek voor elke werknemer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden met winstuitkering;
  • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
Heb je interesse in deze leerwerkvacature, wil je meer weten en/ of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag!

 

Situatie van doelgroep: 
Scholier
Starter