> Ik ben werkzoekende

Ik ben werkzoekende

Leren en werken in regio Flevoland, juist nu in tijden van Corona

Ben je als werkzoekende, werknemer, scholier en/ of student op zoek naar een passende (leerwerk)baan of opleiding in regio Flevoland? Ben je benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden? Blijf jij je graag ontwikkelen en daarmee een sterke speler op de arbeidsmarkt? Wil je je laten om-, her- of bijscholen, juist nu in deze tijd? Belangrijke vragen waar het Leerwerkloket Flevoland jou graag bij verder helpt.

Kom in contact via ons contactformulier en vraag een onafhankelijk en kosteloos loopbaanadviesgesprek aan. Of maak gebruik van onderstaande informatie die jou verder op weg kan helpen.

Contactformulier

Ik zoek een leerwerkbaan of stage

Een leerwerkbaan bij een werkgever kan je helpen om de gevraagde kennis en werkervaring op te doen. Dit kan bijvoorbeeld via een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of stage/ beroepsopleidende leerweg (bol). Via onderstaande button kun je zien welke leerwerkvacatures of stages er op dit moment zijn in regio Flevoland. Neem ook een kijkje op leerbanenmarkt.nl en/ of stagemarkt.nl.

Leerwerkvacatures

 

Wat wil ik én wat kan ik?

Ben je op zoek naar een (leerwerk)baan of opleiding? Weet je nog niet precies in welke richting? Test jezelf en vind uit wat bij jou past met deze beroepskeuzetesten. Wil je uitgebreider getest worden? Neem dan contact met ons op.

Test jezelf

 

Ik zoek een passende opleiding

In regio Flevoland zijn er verschillende opleiders. Op hun websites vind je informatie over wat zij jou aan scholing kunnen bieden. Ook kan je bij de ROC's een (vrijblijvend) adviesgesprek aanvragen. Klik op onderstaande button voor een overzicht van het regionaal scholingsaanbod.

SCHOLINGSINFORMATIE

 

Waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt?

Als je gericht op zoek gaat naar een (leerwerk)baan is het raadzaam om je kansen op de arbeidsmarkt te onderzoeken. Een arbeidsmarktanalyse geeft je onder andere een beeld van de landelijke, regionale of sectorale werkgelegenheid. Klik op onderstaande button voor relevante arbeidsmarktinformatie.

arbeidsmarktinformatie

 

Financiële voordelen

Er zijn regelingen voor mensen die willen kijken of een bepaalde (leerwerk)baan bij hen past. Of die een opleiding willen doen om ander soort werk te krijgen. Zo’n regeling helpt jou, met geld en/of begeleiding om iets anders te proberen en je kansen te vergroten. Benut ze! Zie ook de brochure onderaan deze pagina voor een totaaloverzicht.

Financiële voordelen werkzoekenden, werkenden, scholieren

 

 

Interessante links