> Ben jij al bekend met het online banenplatform?

Ben jij al bekend met het online banenplatform?

Voor het nieuwe jaar is het WerkgeversServicepunt (WSP) UWV Flevoland met iets nieuws gestart, namelijk een online banenplatform op LinkedIn, speciaal opgericht voor werkgevers en werkzoekenden in Flevoland!

Op deze LinkedIn-pagina kunnen werkgevers hun vacatures delen en werkzoekenden reageren op deze vacatures. Daarnaast kunnen werkzoekenden een oproep plaatsen, die opgemerkt kan worden door werkgevers.

Daarnaast ziet het WSP dat er op dit moment grote vraag is naar stage en werkervaringsplekken, ook dit mag gedeeld worden op de LinkedIn-pagina.

Wat is het WSP Flevoland?
Het WSP Flevoland is een samenwerkingsverband tussen gemeente Almere, gemeente Dronten, gemeente Lelystad, gemeente Noordoostpolder, gemeente Urk en UWV Flevoland. Het WSP is voor werkgevers de logische partner voor arbeidsmarktvraagstukken. De vraag van de werkgever staat centraal. Zij leggen daarbij verbinding met hun aanbod van werkzoekenden. Hierdoor zorgt het WSP dat steeds meer mensen aan het arbeidsproces deelnemen. Het WerkgeversServicepunt Flevoland is telefonisch bereikbaar via 036-3630128 en per mail: werkgeversservicepunt-flevoland@uwv.nl.

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Flevoland