> Nieuws

Nieuws

Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Flevoland

Het Schakelteam Techniek laat je graag zien hoe breed Techniek is. Hoe? Door je mee te nemen op het ROC van Flevoland of ROC Friese Poort in een brede technische oriëntatie en in een verdiepende technische oriëntatie! Aansluitend kan je via een praktijkopleiding of praktijkleren aan het werk.

De techniek zit vol kansen, pak jij ze op?
Aanmelden kan via je contactpersoon van de gemeente Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk of UWV.

03-02-2021 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Flevoland

Voor het nieuwe jaar is het WerkgeversServicepunt (WSP) UWV Flevoland met iets nieuws gestart, namelijk een online banenplatform op LinkedIn, speciaal opgericht voor werkgevers en werkzoekenden in Flevoland!

19-01-2021 | Lees meer
Twee studenten in de bouw overleggen met begeleider
Landelijk nieuws

Hoe verbeteren mbo-scholen, bedrijfsleven, gemeentes en zorgorganisaties gezamenlijk de ondersteuning van entreestudenten op weg naar werk? Die vraag beantwoordt SBB in de handreiking ‘Samen werk maken van de arbeidsmarktroute entree’. Demissionair minister Ingrid van Engelshoven van OCW ontving vandaag in een online bijeenkomst het eerste exemplaar.

19-01-2021 | Lees meer
Studenten in de bouw overleggen met begeleider
Landelijk nieuws

Minister Ingrid van Engelshoven van OCW en SBB vinden dat de publieke sector zoveel mogelijk stageplekken voor mbo-studenten moet aanbieden. Dat schrijven de minister en SBB in een brief aan het Interprovinciaal Overleg, de Unie van Waterschappen en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

12-01-2021 | Lees meer
Vrouw werkt als barista en houdt een kopje koffie in haar hand. Tekst 'vind de update die bij jou past'
Landelijk nieuws

Vanaf 1 december 2020, is de tweede ronde van de subsidieregeling ‘NL Leert door’ gestart. Opnieuw kunnen werkenden en werkzoekenden gebruik maken van kosteloos ontwikkeladvies en daarnaast nu ook kosteloos (online) scholing volgen. 

02-12-2020 | Lees meer

Pagina's