> Leerwerkvacature Metselaar of timmerman

Leerwerkvacature Metselaar of timmerman

Basisinformatie

Type traject: 
Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)
Functieomschrijving: 

Lijkt het je fantastisch om metselaar of timmerman te worden? Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde vakman in de dop? Wil je kijken wat je al kunt én wat wij jou kunnen leren? Doe ervaring op en begin misschien zelfs aan een BBL-opleiding tot metselaar of timmerman!

Jij bent een doener, wilt graag met je handen werken en bent fysiek fit.

Je bent op zoek naar variatie en uitdaging. Jij bent gemotiveerd en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Jij bent in bezit van een VCA-pas of je bent bereid om de cursus te volgen. Jij weet van aanpakken en je bent bereid om te leren.

Een vak leren en tegelijkertijd geld verdienen? We bieden leer-werktrajecten voor aanpakkers die liever hun handen uit de mouwen steken, dan met hun neus in de boeken zitten. 4 dagen werken, 1 dag leren. Nog geen ervaring, maar lijkt het je fantastisch om metselaar te worden? Ook dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen! Naast ervaren metselaars zijn we blijvend op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde metselaars in de dop. We gaan bekijken wat je al kunt én wat we je kunnen leren!

Doe ervaring op en begin misschien zelfs aan een BBL-opleiding tot metselaar!

Er zijn verschillende niveaus om een BBL-opleiding in te volgen. Voor elk niveau is een andere vooropleiding vereist. Dit is een minimale vooropleiding, dus met een hogere opleiding ben je ook welkom.

  • Niveau 1 > vanaf praktijkonderwijs
  • Niveau 2 > vanaf VMBO Basis beroeps (BB)
  • Niveau 3 > vanaf VMBO Kader beroeps (KB)

Wat nog goed is om te weten

Motivatie! Dat is het allerbelangrijkste. Laat jij ons zien er echt voor te willen gaan? Wij helpen je om je een goede metselaar of timmerman te maken. Van jou verwachten we dat je je inzet, zowel op school als op de bouw. Inzet, motivatie en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden.

Heb je interesse in deze leerwerkvacature en/ of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag!
Situatie van doelgroep: 
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter